+PasaL SaYa+

My photo
Kuala Kubu Bharu, Hulu Selangor, Malaysia
*ujian-ujian yeah. Assalamualaikum. hmm.Aku ni seorang pemalu lah. *hikhik tapi kadang2 aq spoting. hah! cmne tu? haha. emm. aq ni xske owg tipu aq. ape salahnye jujo. kite x rugi pape pon an.tol x?? *hish ceramah plak. haha k lah. mlz nak taip lg. *larikkk~

Sunday, 6 March 2011

Die

hehe. Nak taw ke sape gurl cute ni? hihi. ok2x. xpyh nk pepanjang. name kawan kimi ni SERI SHARINA BT SHAHROM die ni baik orangnye,penyayang,jujo n cepat rase bersalah bile wat mende yg xbtol. hehe.


Ok. aq nk story ckit cmne aq leh kenal die. :)) aq mule kenal die time darjah 6 time men bola baling daerah kat sepang. pd asalnye kwn aq (dak sk sg.buaya) pinjam hp aq untuk call awex die then aq pon bg lah an (nga bnyak kedit la katekan,haha) ok. pass die abes call aq pon ambik lah hp aq tu. patu aq g tido. pd esoknye aq usha kat hp aq *ADE MISSCALL* aq pon bukak lah upenye no tu awex mem aq tu.-ESOKNYE


aq pon balik lah umah,nga barink2 tibe aq teringat sal no yg de lam hp aq tu,aq pe lg try lah miscall. upenye nme dak lam hp tu AIN. kami pon msg2 lah, patu esoknyer ain bg no aq kat kwn2 die. patu de satu no celcom ni misscall aq bnyak kali. aq pon da naik hairan aq try la msg marah2 die,patu die plak marah aq. haha. *giler* kami gado2 (takdelah maki2). patu satu ari die beli no maxis,aq pon bekenalan lah ngn die. die ckp nme die seri kenal punye kenal upenye die ni bawah aq sebulan *adiq lah kirenye* jd aq ngn die pon gelarkn diri kami adq n abang....patu time aq masuk form1 die dpt skolah kat Skolah agame kat sg.besar time tu kami jarang contact bup die dok asrama 2minggu sekali baru balik.


selepas hampir 2 tahun setengah kami bekawan aq n die pon plan nak jumpe kat mid valley aq pnye men happy bup dpt jumpe die. aq pon semangatlah kumpul duit. xcited la katekn!!! :) hehe. kami jumpe pd tarikh 10/12/2008,aq pg ngn IJAM (membe aq). ble sampai aq pon jumpe lah die bertentangan mata. *cewah. Time kami ronde 1 mid tu *sampai sesat kejap* maklumlah kecik lg. hehe. borak punye borak tibe die ingtkn aq sal msg mlm td *msg mlm sebelum aq kelua dngan die,aq ckp kat die aq nak bagitahu sesuatu time jumpe esok* so,aq pon tekejut. tp aq tetap bajet cool n twos bgitahu kat die *sudikah adiq jadi gf abang* die tros senyap. aq pon senyap n teros jln.Die ckp nak p jumpe kwn die aq pon follow lah. patu time sampai kat Cosmic Bowling die bisik ntah ape tah kat kwn die. xsmpai 1 min doe dtg kat aq tnye "btol ke pe yg abg ckp tu?" aq pon ckplah "btolah xkn la men2 plak" die diam kejap, n die ckp die trime aq FUHyoo~~ aq yg GABRA td pon twos happy lege asenye. pastu aq tolong btolkn tudung die n kami pon klua pegi jalan2. smpai kol 5 kami pon balik.


BERMULALAH KISAH CINTA KAMI PELBAGAI PENGALAMAN MANIS YG XPNH AQ LALUI N PENGALAMAN PAHIT YG AQ XPNH LALUI SEBELUM AQ JUMPE DIE.



10/9/2010 tarikh yg permulaankisah sedih bagi aq.aq putus ngn die, seBElum tu aq begado ngn die., n mlm time putus die ade ckp yang die akan tetap tunggu aq n law masih mahukan die die akan terime aq. aq xlyn msg tu bup mrah sngt. Seminggu telah berlalu aq pn msg die tnye khabar tentang die. aq mintak tok bersame blek tapi die ckp die dah ade owg lain *abg angkt die sendiri* aq x pecaye tp tp ble die anta gamba die ngn abg angkat die aq rase xsedap ati. rase mcm nak bunuh diri pon ade. die ckp die akan trime aq blek tp? hmm. bape ari aq teringgat kat die tiap2 aq tnggu msg dari die tapi xde. aq pon serah la pda takdir.


Selepas aq msok form 4, bru aq leh lupekn die sekejap. tapi time form5 aq teringat kat die balik bup die wish bufday aq *TENGS SERI!* rase ingin bersame kembali. tapi apekan daya xkn aq nak wat camtukn sedangkn die masih dengan bf die. so,aq pon lupekan lah pasal tu.

p/s:HOPE LEPAS NI KITE AKAN BERTEMU LAGI!!! SERI SHARINA. :)) 
aq akan terime die bile2 mase.!!




semoga kau bahagia***

No comments:

Post a Comment